joi, 10 decembrie 2009

MURITI!

Manelisti de toate felurile, in toate sensurile, din toate clasele, paturile sociale si din toate tarile, da, sunteti niste pantofari, asa cum sunt cei care vin la munte cu trening inscriptionat “De puta madre” pe spate si merg numai pe poteci bine batute de tractoru cu remorca al carei preaplin alcoolic se revarsa in barul de la cabana. Sau care-si iau la munte consoartele, pe tocuri cui . Voi, cei care mancati seminte in tramvai, vorbiti numai in “forte”, cu glas cavernos, ascultati manele la speakerul mobilului in orice loc unde sunt mai mult de 3 oameni, cei care va bagati organul in orice, oriunde, oricand, voi cititori de “Click”, “Libertatea”, “Atac” samd. Va rog, muriti!

Si sa nu uit, va rog, MURITI si voi astia care ne omorati incet dar sigur, rafinati in pupincurism, sapatori de gropi pentru colegii mai buni si mai umani, fara dex in vocabular dar cu rolex in buzunar, plini de ifose, tehnica si masini mari, isterici fara nici un motiv, oricand, cu de toate in frigider dar nimic in biblioteca, cu tricouri pe care scrie Gigolo dar membrii in clanul lui Onan. Va rog, MURITI, MURITI, MURITI!

Aveti o viata, traiti-o si nu ne mai omorati pe noi. Lasati-ne in plata domnului, nu va vrem, nu impartasim aceleasi valori, nu vrem aceleasi femei si titluri, nu ne dorim aceleasi onoruri, nu avem aceiasi prineteni dar, din pacate, vom imparti acelasi pamant primitor.


Am zis!

NOTA: Acest text reprezinta doar o stare de spirit, nu incita la violenta, nu doreste nimanui disparitia fizica, ci doar a gretii si disconfortului pe care ne-o provoaca cei ce determina asemenea posturi (cu accent pe “o”), nu indeamna la ura de rasa, la nici un fel de atitudini antisociale sau discriminari, de orice natura ar fi acestea. Si, cel mai important, se refera numai la populatia de pe Marte. Daca demonstrati ca nu exista civilizatie pe Marte atunci voi sterge acest post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu